ey bloggen! sitter på folkes dator och lökar. hemkommen från en lång vecka i härad. mkt köttande, svett och tårar. men som tur är har man fantastiska befäl att prata med då man känner sig som en rutten skit.

väldigt skönt att ha kommit hem igen även om det var en av mina  bästa veckor utan tvekan! fick reda på att vår utrustning + pansarskott väger 30 kg! inte konstigt att man var död då man rusade genom snön mot sina eldställningar. har även fått se en förevisning på vad olika vapen kan göra för skada, såsom minor, granater och ksp. skithäftigt att se!
känner mig helt död i kroppen, skulle behöva en lång semester nu känner jag, och nu kommer det nästan två veckor ledigt innan slutövningarna.
känns helt sjukt att vi redan kommit till slutövningarna! tiden går alldeles för fort.
och på tal om slutet börjar man ju tänka lite på fortsättningen och NBG ringde mig och verkade intresserade av mig och kanske får jag en karriär som signalist och lastbilschaufför. i skövde dock. vet inte om jag kommer ta den därför. inte så taggad på skövde. vill hellre stanna här i enköping där jag känner folket liksom.

imorn verkar det bli utgång med några ur plutonen. frågan är hur det ska sluta när kroppen är helt slut och jag har gått runt och kännt mig svimfärdig i några dagar. men, är man krigare så är man ;) finns väl alltid någon stark militär som får bära hem en i värsta fall. eller låna ut sin jacka.. för jag har bara min skinnjacka och det kommer bli fett kallt.. :(