jag vet inte vad jag ska tycka om Urtur. han simmar runt på botten och suger på sina syskon. eller äter dem. jag kan inte avgöra. och ändå har jag matat honom! besviken jag blir... han kommer ju bli så ensam! men han är ändå min lilla ögonsten. nusse!
på tal om annat så har jag varit på trappanmöte ikväll! för er som inte vet vad det är så är det studenternas ställe där man kan käka, festa på helgerna och bara ta en öl om man vill mitt i veckan på kvällen. kanske för att fira en tenta? tänkte i alla fall börja jobba i köket! blir utmärkt också för att lära mig lite flera maträtter till hemmet ;) man får ingen lön, men vissa trevliga förmåner och mat den dagen man jobbar. ska bli kul att träffa lite nytt folk, vidga vyerna! och med tanke på hur bra det går på mina tentor så känns det som att jag kan unna mig att inte sitta med näsan i boken konstant!
drog och tränade efter. boxning. blev i ihop parad med någon kvinna som var runt 35 och varken kunde räkna eller hålla mitzarna rätt. men svettig blev man i alla fall och jag köttade en halvtimme på spinningcykeln efter (top model på tv ju, kan man inte missa!) känns bra!
imorn och på onsdag är det chill vanilj och jag ska sitta hemma och plugga. håller på med en konstig uppgift i farmakologin som jag inte fattar allt för mkt av än, men jag har knåpat ihop hälften och hoppas att bitarna faller på plats imorn! nu ska jag kolla på GREEK och sen kasta mig ner i sängen.
här får ni en riktigt härlig låt min syster hittade. otroligt. Netsky – Eyes Closed